By Bekiş Grup
Biz Kimiz ?
1998 yılında ilk işletmesi TABU CAFE ile yola çıkan Gürbüz BEKİŞ’in kurucusu olduğu Bekiş Grup; Ankara’nın göz bebeği olan bir çok işletmenin yaratıcısı, yeme-içme sektörüne 1987 yılında dönemin en popüler otellerinden Kent Otel ile sektöre adımını atıyor. 1991 yılında Sheraton Otel ile international bir otelin bünyesinde Avrupa standartlarında hizmet anlayışını , Türk misafir perverliği ile bütünleyerek işletme hayatının detaylarını benimsiyor. Ardından Bayındır Holding bünyesinde bulunan Amisos Restourant müdürlüğü ile işletmecilik hayatının ustalık dönemine geçiş yapıyor ve ilk mekanı olan TABU CAFE projesini hayata geçiriyor. Bahçelievler 'in en çok tercih edilen mekanlarından biri olan Tabu cafe’nin başarısı ile; Behzat Çankaya, Rıfkı, Rıfkı Gıygıdı, Hüsnü, Behzat Çayyolu ve Behzat Subaşını Ankara eğlence sektörüne katan Gürbüz Bekiş, kaliteyi yansıtan hizmet anlayışı ve yenilikçi bakış açısı ile Ankara’nın en önemli işletmelerini başarı ile sürdürüyor. Avrupa standartlarında hizmet vermenin önemini anlamış işletme müdürleri ve sektörde öncü exclusive chef ’leri ile devamlı kendini yenileyen ve geliştiren Bekiş Ailesi; son olarak Bekiş Grup adı altında bir imalathane kurarak, beğenilen mezeleri, Catering hizmeti ve tedarik ettikleri kendine has ürünleri,etleri ile bu VİP hizmeti artık diğer restoranlar ile paylaşmayı hedefleyerek; Gıda mühendisleri ve chefleri ile sürekli arge çalışmaları yaparak Catering sektöründe de önde gelen firmalardan biri olmayı planlıyor . “Meze Bizim İşimiz” sloganı ile yola çıkan Bekiş Grup, deneyimini sektöre yansıtmayı görev biliyor.
Vizyonumuz
Doğru kalite / Fiyat oranını sağlayarak geniş ürün yelpazesi ile tüketici beklentilerini en düzeyde karşılamak.
Misyonumuz
Kaliteli, yenilikçi ve farklı lezzetler yaratan; yeme-İçme kültürünü, reçetesinden uzaklaşmadan sadece yenilik katarak geliştirmek ve bütünlük, anlayış, mükemmellik, sorumluluk, yaratıcılık gibi unsurları temel alan değerleri kuruluşundan bu yana esas almaktır.